Home

Producten

Bruiloften

Webshop

Bedrijven

Contact

 

 

 Gastenboek

 

 

SRUB BONBON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Bakery is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met de productie van heerlijke cadeautjes voor jezelf, vrienden en familie.
Alles in diverse kleur- en geurlijnen afgepast op de wensen van diverse personen. Alle producten zijn verkrijgbaar in dezelfde geur, zodat uw hele lichaam het aroma draagt van uw favoriete geur!

 

U kent het toch ook wel: u gaat ’s ochtends onder de douche met een douche gel van merk A, misschien even scheren met merk B, dan een body lotion van merk C en een geurtje van merk D. Met de lijnen van Body Bakery is dit passť. Een geur voor elke dag, elke gelegenheid en elk humeur.

 

Body Bakery Gifts zijn producten uit eigen keuken die u vanwege het ambachtelijke karakter het gevoel van weelde en serene rust zullen brengen.

 

Geen commerciŽle vluchtigheden maar pure geuren, voedende vetten en vochtbehoudende ingrediŽnten, alles wat maar positief kan werken voor de huid. Op de producten pagina kunt u een keur aan delicatessen voor het lichaam bekijken welke in de overzichtelijke webshop eenvoudig zijn te bestellen.

 

Bent u zoekende naar bedrijven in uw regio die Body Bakery Gifts verkopen of wilt u zich als bedrijf aanmelden als verkooppunt, kijk dan eens onder het kopje Bedrijven.

 

Om op de hoogte te blijven van de nieuwe seizoensgebonden Wellness Gifts, aantrekkelijke kortingsacties en de New and Improved producten kunt u zich inschrijven voor de Nieuwsbrief die eens per kwartaal zal verschijnen.
Meld u dus snel aan en ontvang een kennismakingsbon voor uw eerste bestelling.

 

Wanneer u daarnaast een vriend of vriendin op de hoogte stelt ontvangt u een tell-a-friend kortingsbon, voor een leuke korting op ťťn van de vele Body Bakery producten.

 

Veel Wellness en ontspanning gewenst en veel plezier van de producten van; Body Bakery

 

 

 

 Referenties

   

 

 

 

 

 

 

© Copyright 2009 BodyBakery.nl