Home

Producten

Bruiloften

Webshop

Bedrijven

Contact

 

 

 Gastenboek

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Bakery Zape is verkijgbaar in vele maten, kleuren en thema’s. Zapen met bedrijfslogo’s of wens teksten, complete bruidstaarten, kinderzeepjes of een Zape van of met uw favoriete dier. U vraagt het, wij maken het. Of u nu een zaken relatie wilt verrassen, uw partner een aanzoek wilt doen of uw kind wilt vertroetelen, alles mag.

 

Bruiloft TIP!

Body Bakery Zape taarten zijn er in diverse kleuren en vormen. Selecteer uw kleur, geef aan hoeveel etages u nodig heeft en u verrast elke gast met een stuk taart voor op de wastafel thuis. Ook de witte doosjes met bijvoorbeeld een Massage Bonbon kunnen ideaal als Huwelijks geschenk gegeven worden. Natuurlijk zijn de kleine heerlijkheden ook een goed idee om uw partner te geven als u haar (of hem?) het aanzoek doet.  

 

Vrijgezellen feest

Wanneer u een kleinigheidje zoekt voor bij het vrijgezellen feest, kunt u bijvoorbeeld een Zape bestellen met een afbeelding of voorwerp er in verwerkt waar de toekomstige bruid of bruidegom een diepe angst voor koestert. Spinnen, kikkers, noemt u maar op! Dat wordt lachen.

 

Relatiegeschenken

Bent u binnenkort standhouder op een beurs, gastheer van een congres of wilt u bijvoorbeeld met de jaarwisseling een originele manier om de beste wensen over te laten komen, dan maken wij voor u een mooie, heerlijk aromatische Zape met uw logo en/of wenstekst.

 

Kinder Bad Zape

We hebben gemerkt dat meiden tussen de 4 en 8 jaar al genieten van de heerlijke geuren en meidenkleuren van Body Bakery. Ook voor kleine kinderen is het leuk een zeepje met een kikkertje, olifantje, beertje of eendje te maken. De meeste speeltjes zijn van rubber en laten los van de zeep na een aantal keer gebruiken. Geef uw voorkeur op, met de geur en de kleur, en wij maken het voor u. Prijzen vanaf € 3,95 excl. verzendkosten en eventuele geschenk verpakking.

 

 

 

 

 Referenties

   

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 BodyBakery.nl