Home

Producten

Bruiloften

Webshop

Bedrijven

Contact

 

 

 Gastenboek

 

 

SRUB BONBON

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Body Bakery produceert diverse heerlijkheden voor lichaam en geest. Al dan niet ‘Tailormade’ geschenken die passen binnen diverse bedrijfsformules. De compleet verzorgde productenlijnen zijn een nieuwe trend binnen de Luxe Wellness Gifts die reeds op zeer diverse locaties ten toon worden gesteld.

 

De product display’s staan dus niet alleen bij Sauna & Wellness bedrijven, maar tevens bij Gall&Gall (alcohol zape), Fysiosport centra, massagesalons, luxe drogisterijen, de betere tankstations etc. etc. Per woonplaats maakt Body Bakery afspraken met maximaal 2 ‘partners’ zodat de producten in uw bedrijf voor elke gast als nieuw zullen worden beleefd.

 

 

Uiteraard gelden voor onze ‘partners’ aangepaste inkoopprijzen en leveringsvoorwaarden, waarover wij u alles kunnen vertellen in een speciale partner mail. U kunt uiteraard uw bedrijf aanmelden via de contact pagina, waarna u binnen 48uur een volledig overzicht ontvangt van de mogelijkheden. Uiteraard komen wij ook graag bij u op locatiebezoek om kennis te laten maken met de producten en uw zintuigen te overtuigen van deze Wellness gebakjes.

 

Voor afspraken kunt u direct bellen met onze Sales & Marketing Manager John Silvester op tel.nr.: 06-23743646. Wanneer hij in bespreking is, belt hij u graag zo spoedig mogelijk terug wanneer u een bericht achterlaat.
Tevens kunt u voor vragen en opmerkingen over het product bellen naar 026-370 45 05 of mailen naar info@bodybakery.nl .

 

Als afnemer van de Body Bakery producten krijgt u een vermelding op onze website, zodat onze klanten bij u op locatie de producten kunnen aanschaffen. Afspraken over het plaatsen van een betaalde banner op onze website zijn mogelijk.

 

A pleasure doing business!

Body Bakery

 

 

 

 Referenties

   

 

 

 

 

 

 

Copyright 2009 BodyBakery.nl